Lovitură DURĂ pentru marele campion LEONARD DOROFTEI

Leonard Doroftei, preşedintele FR Box, este părăsit de oamenii cu care a lucrat. Deşi nimeni nu acuză direct, se pare că stilul de conducere al lui Doroftei este cel care a dus la ruptură.

13 ian. 2015, 20:40
Lovitură DURĂ pentru marele campion LEONARD DOROFTEI

Viorel Sima, secretar general al FR Box, a demisionat luni şi a explicat că pleacă din cauza lui Leonard Doroftei, scrie ProSport. Imediat după demisia secretarului general, Francisc Vaştag l-a anunţat pe Doroftei că nu va mai veni la federaţie dacă Viorel Sima nu va rămâne în FRB. Vaştag nu a mai venit la federaţie din noiembrie 2014, după ce la Constanţa a avut loc o întâlnire între Doroftei şi cei doi vicepreşedinţi. Viorel Sima este Supervizor AIBA, membru în Comisiile de Competiţii EUBC şi membru în Comisia Feminină AIBA, iar Vasile Câtea este oficial tehnic al AIBA.

„O să fac şi eu ce a făcut Feri şi nu o să mai vin la federaţie. Plecarea lui Viorel Sima este o mare pierdere pentru FRB”, a declarat Vasile Câtea, al doilea vicepreşedinte.

Din echipa care l-a suştinut pe Leonard Doproftei au plecat, pe rând, Mihai Craiu, Viorel Sima, Francisc Vaştag şi Vasile Câtea.