Lovitură în dosarul accidentului poliţistului din Bucureşti. Agentul care a ucis-o pe Raisa scapă de control judiciar

Poliţistul care a lovit mortal pe trecerea de pietoni din Bucureşti o fetiţă de 11 ani și a rănit-o pe prietena acesteia, pe 13 ianuarie, a scăpat de sub controlul judiciar.

06 apr. 2022, 15:24
Lovitură în dosarul accidentului poliţistului din Bucureşti. Agentul care a ucis-o pe Raisa scapă de control judiciar

Revoltă în familie Raisei, fetiţa ucisă de un poliţist pe o trecere de peitoni din Bucureşti în ianuarie. Avocatul familiei Raisei a anunţat că agentul care a lovit-o cu maşina Poliţiei pe fetiţă şi a rănit-o pe prietena ei, a scăpat de control judiciar.

„Decizie inexplicabilă. Polițistul Popescu NU mai are control judiciar. Pe scurt, poate să conducă, să plece din țară, să facă orice.

În 18.03.2022. la umbra “războiului”, Popescu scapă de orice urmă de control judiciar, după ce a accidentat mortal o fată, iar pe alta a trimis-o în zeci de zile de îngrijiri medicale”, a anunţat avocatul Adrian Cuculis.

Citeşte şi: Testul poligraf în cazul poliţistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, refuzat de procurori

Vă reamintim că Raisa şi Marina, două fete de 13 şi 11 ani, au fost lovite de o maşină a Poliţiei, pe o trecere de pietoni din sectorul 1 al Capitalei. În urma accidentului, Raisa a murit, iar Marina a fost rănită grav. În autospeciala de Poliţie se afla un singur agent.

Citeşte şi: Polițistul care a ucis-o pe Raisa le-a trimis o scrisoare părinților fetei: „Aș da orice să pot să întorc timpul, orice!”

În urma verificărilor, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, care instrumentează dosarul accidentului, au stabilit că poliţistul nu se afla în misiune, dar circula cu viteză peste limita legală, avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. După accident, poliţistul vinovat de uciderea tinerei Raisa a fost plasat sub control judiciar.