Lovitură NĂPRASNICĂ pentru SULEYMAN MAGNIFICUL

SULEYMAN MAGNIFICUL: Indragitul actor turc Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman, din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, trece prin momentele cumplite. Cu doua zile in urma, mama lui, Aliye, a incetat din viata, la varsta de 73 de ani, dupa o grea suferinta.

19 mai 2014, 15:21
Lovitură NĂPRASNICĂ pentru SULEYMAN MAGNIFICUL

SULEYMAN MAGNIFICUL: Halit a primit vestea ca femeia care i-a dat viata s-a stins, la doar cateva ore dupa o plimbare relaxanta in compania baietelului sau, Ali. Imediat, fanii lui „Suleyman Magnificul” s-a mobilizat si i-au transmis condoleante preferatului lor, dar si sotiei acestuia, Berguzar Korel. Inmormantarea a avut loc, ieri, la Istanbul, iar in clipa despartirii de Aliye, Halit i-a avut alaturi pe colegii sai de serial. Ozan Guven (Rustem-Pasa), Selma Ergec ( sultana Hatice), Burak Ozcivit (Malkocoglu), Okan Yalabık (Ibrahim) si Nebahat Çehre ( sultana-mama) sunt doar cativa dintre actorii care nu au vrut sa il lase pe „sultan” la greu. Cunoscuta fiind relatia apropiata si plina de iubire pe care a avut-o cu mama, al carei numar de telefon il avea salvat in mobil ca „Sultana-mama”, este de asteptat ca Halit sa isi revina foarte greu.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Anul trecut, intr-un interviu emotionant, actorul a dezvaluit ca Aliye a renuntat la o promitatoare cariera de doctor pentru a ramane acasa si a se dedica familiei, mai cu seama ca fiica ei cea mare, Azad, s-a nascut cu probleme psihice. Din dorinta de a-si ingriji cat mai bine copilul, Aliye a renuntat la tot ce inseamna viata sociala, inclusiv la frecventarea unui cerc literar la care participa cu mare drag.