LOVITURĂ pe PIAŢA MEDIA! Look a cumpărat drepturile TV pentru un campionat de fotbal DE TOP. Apar alte două CANALE DE SPORT

Look Plus și Look Sport continuă să se extindă și își măresc grila de programe. Clever Media Network, compania care deține cele două posturi, a făcut mai multe achiziții importante.

26 iul. 2019, 14:09
LOVITURĂ pe PIAŢA MEDIA! Look a cumpărat drepturile TV pentru un campionat de fotbal DE TOP. Apar alte două CANALE DE SPORT

Look Sport și Look Plus vor transmite campionatul Germaniei și Supercupa Germaniei pentru următoarele două sezoane, potrivit unui comunicat emis de Look Sport. Meciurile din Bundesliga sunt transmise în România și de Telekom Sport și Digi Sport.

Primul meci transmis va fi Supercupa Germaniei, dintre Bayern Munchen și Borussia Dortmund, carea va avea loc pe 3 august, de la 21:30.

BOMBĂ pe PIAŢA MEDIA. Un post TV generalist se transformă în unul 100 la sută de sport. Va transmite Liga 1 şi Liga Campionilor

Cele două posturi vor difuza și tenis, după ce au achiziționat drepturile TV pentru turneele ATP 250, 500 și 1000. Primele transmisiuni vor avea loc în week-end, cu semifinalele turneelor de la Gstaad și Hamburg, pe 27 august.

Pentru aceste noi competiții, Clever Media va lansa două noi posturi, Look Sport 2 și Look Sport 3.

Ce transmite Look: Liga 1, Champions League, Europa League, Liga 2, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei, derby-urile din Turcia și Portugalia și meciurile Slaviei Praga și Spartei Praga din campionatul Cehiei.