Lovitură pentru Andreea Bălan, după ce a început o nouă relație. Decizia luată de George Burcea

George Burcea a luat o decizie importantă în ceea ce privește situația fetițelor pe care le are cu Andreea Bălan. Este o adevărată lovitură pentru îndrăgita artistă.

18 iun. 2023, 20:30
Lovitură pentru Andreea Bălan, după ce a început o nouă relație. Decizia luată de George Burcea

Săptămâna aceasta showbizul românesc a fost luat prin surprindere de vestea că Andreea Bălan nu mai e singură. Artista a decis să nu se mai ascundă. Ea se iubește cu Victor Cornea, un jucător român de tenis, originar din Sibiu, în vârstă de 29 de ani.

Se pare că lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru ea și radiază, în sfârșit, de bucurie. Cei doi se află în acest moment în Germania, acolo unde tenismenul are antrenamente. Bărbatul este cu nouă ani mai tânăr decât ea, fiind destul de cunoscut în lumea sportului, după ce a reușit să obțină cea mai bună poziție a sa în clasamentul ATP la dublu, locul 84 mondial.

Lovitură dură dată de George Burcea

Ei bine, dacă în plan sentimental lucrurile merg excelent, nu același lucru putem spune și de cealaltă parte personală a vieții ei. Fostul soț, George Burcea, revenit recent în România din Statele Unite, se pregătește să le ia la el pe fetițele lor.

Potrivit Cancan, George Burcea are dreptul să stea toată luna iulie cu fetițele sale. Chiar dacă acesta este un lucru firesc, așa cum au decis judecătorii, pentru Andreea Bălan este o adevărată lovitură ținând cont de faptul că va sta o lună întreagă fără cele mai importante persoane din viața ei.

Bunicii paterne îi este foarte dor de nepoatele sale, singurele care locuiesc în România. Abia așteaptă să petreacă timp cu ele. George le va duce și la Botoșani, acolo unde locuiește mama sa, de care este foarte apropiat”, a declarat în exclusivitate pentru Cancan o persoană apropiată actorului.

Andreea Bălan se iubește cu un bărbat cu 9 ani mai mic decât ea

Andreea Bălan se iubeşte cu unul dintre sportivii de top ai României. Cei doi au mers împreună chiar în Germania, după ce au fost împreună și la Paris, unde acesta a participat la Roland Garros. Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan şi Victor Cornea au pus fotografii din același loc.

Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret și eu să-mi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte. Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală”, a spus, acum ceva vreme, Andreea Bălan.