Lovitură pentru Becali, Steaua Armatei a primit girul FRF. Anunţul făcut pe site-ul Federaţiei

Echipa de fotbal Steaua București va susține al doilea meci amical al perioadei precompetiționale.

27 iul. 2017, 07:39
Lovitură pentru Becali, Steaua Armatei a primit girul FRF. Anunţul făcut pe site-ul Federaţiei

Duminică, 30 iulie 2017, de la ora 11.00, la Cheile Grădiștei, fotbaliștii steliști vor susține un meci de verificare contra echipei naționale U17 a României, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, www.frf.ro.

În primul joc de pregătire, roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 în fața celor de la Comprest, înainte de plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei.

Citeşte şi Hagi, după Viitorul-APOEL 1-0: Patronul Stelei să înţeleagă, încă o dată, că noi suntem campionii României

Anunţul acestui amical vine la doar două zile după ce Gigi Becali, patronul FCSB, ameninţa Steaua cu plângere penală. „Voi face plângere penală pentru că cei de la CSA nu au dreptul de a juca în Liga a IV-a. Să stea în Liga a V-a, pentru că e echipă născută în 2017, nu are cum să joace direct în a patra. Asta scrie pe certificatul ei de naștere, că e născută în 2017, nu 1947„, spunea Gigi Becali.

Clubul Sportiv al Armatei a reînființat în acest an secția de fotbal, care și-ar putea începe activitatea încă din Liga a IV-a. O decizie finală urmează să fie luată la începutul lunii august, de către Asociația Municipală de Fotbal București, afiliată la FRF.