Lovitură pentru Olăroiu în Emirate: Procurorii arabi cer expulzarea de urgenţă a tehnicianului român!

Cosmin Olaroiu isi petrece Craciunul la un tribunal din Abu Dhabi, care judeca solicitarea facuta de procurorii din Emiratele Arabe Unite privind expulzarea in regim de urgenta a antrenorului roman.

25 dec. 2013, 15:07
Lovitură pentru Olăroiu în Emirate: Procurorii arabi cer expulzarea de urgenţă a tehnicianului român!

Zilele lui Olaroiu in Emiratele Arabe Unite par a fi numarate. Procurorii arabi au dispus urmarirea penala a fostului stelist, in urma unei plangeri a fostului sau club, Al-Ain.

Olaroiu este acuzat ca a semnat in vara cu Al-Ahli desi avea contract cu Al-Ain, iar procurorii le cer judecatorilor sa il expulzeze din Emirate intrucat a incalcat legile locale.

Antrenorul este adus in fata judecatorilor in ziua de Craciun, iar daca se va decide expulzarea va fi urcat in primul avion cu directia Romania.

Olaroiu nu va mai putea calca niciodata in Emiratele Arabe Unite, astfel ca intelegerea sa cu Al-Ahli, echipa care ii ofera un salariu anual de 4 milioane de euro, va inceta.

Olaroiu provoaca un cutremur la Dubai: Eu nu sunt o marioneta! E timpul sa aflati tot adevarul!

Acesta este insa doar ultimul episod din conflictul Olaroiu – Al-Ain. In prima faza, fostul club l-a dat in judecata pe cale sportiva si a obtinut o amenda in valoare de 500 de mii de euro.