Lovitură pentru RCS&RDS. A fost sesizat Consiliul Concurenţei

Publicat: Joi, 27 Martie 2014 12:28 // Actualizat: Joi, 27 Martie 2014 12:28 // Sursa: romaniatv.net

CNA a solicitat punctul de vedere al Consiliului Concurenţei cu privire la situaţia Digi 24 şi va rediscuta, în funcţie de răspuns, solicitările de modificare a structurii ofertelor de programe retransmise aprobate, care nu includ această televiziune, inclusă în lista must carry.

Romtelecom a primit marţi aviz de retransmisie în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), fără obligaţia de a transmite postul Digi 24, inclus pe lista must carry. Anterior şi UPC a primit acest aviz din partea CNA.

'Având în vedere sesizările primite de la societatea RCS&RDS SA privind distribuitorii de servicii de programe care nu au inclus în oferte canalul Digi 24, pentru soluţionarea situaţiei, în funcţie de răspunsul de la Consiliul Concurenţei, solicitările de modificare a structurii ofertelor de programe retransmise aprobate vor fi rediscutate', se arată într-un comunicat publicat pe site-ul CNA.

'Menţionăm că s-a solicitat punctul de vedere al Consiliului Concurenţei, în calitatea sa de autoritate în domeniul concurenţei, referitor la serviciul de programe Digi 24 ce aparţine societăţii SC RCS&RDS SA şi care se află pe poziţia 13 în topul staţiilor de televiziune întocmit în vederea respectării principiului must carry', se arată în aceeaşi postare.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CNA Consiliul Concurenţei DIGI lista must carry rcs&rds Romtelecom
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H