Lovitură TERIBILĂ pentru Andreea Bălan. Vedeta a izbucnit în lacrimi

Andreea Bălan a fost amendată de Antena 1 pentru că a trimis SMS-uri către emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la postul rival. 

04 iun. 2014, 07:36
Lovitură TERIBILĂ pentru Andreea Bălan. Vedeta a izbucnit în lacrimi

Andreea Bălan, fiind sub contract cu Antena 1, n-a avut de ales si a facut declaratiile pentru Simona Gherghe. Insa cateva zile mai tarziu, Andreea a fost o prezenta destul de activa si in emisiunea rivala, La Maruta. E drept, nu se afla in platou, insa, nemaputand suporta sa auda ce se discuta despre ea, cantareata a inceput sa-i trimita sms-uri lui Catalin pe care acesta le-a citit in direct, din dorinta de a prezenta opiniile tuturor partilor implicate.

Andreea Bălan EXCLUDE posibilitatea împăcării cu Keo: „Au fost prieteni care au vrut să ne împace, dar…”

Pe moment, poate ca Andreea Bălan s-a mai racorit, dar cu siguranta ca daca stia ce-o asteapta nu s-ar mai fi atins de telefon ca sa-i scrie lui Maruta. Surse din Antena 1 au declarat pentru WOWbiz.ro ca sefii televiziunii au fost foarte furiosi pe faptul ca vedeta, cu care postul are un contract de exclusivitate foarte ferm si generos, „a tradat” contribuind prin sms-urile ei la succesul emisiunii lui Maruta. Prin urmare, Andreea a fost chemata la ordine si amendata cu 5.000 de euro.

La aflarea vestii, cantareata a izbucnit in lacrimi si a incercat sa-si induplece interlocutorii sa o ierte, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi: Andreea Bălan EXCLUDE posibilitatea împăcării cu Keo: „Au fost prieteni care au vrut să ne împace, dar…”