Lovitură teribilă pentru Florin Talpan. Decizie de ultimă oră a MApN

MApN l-a numit pe colonelul Mădălin Hîncu în funcţia de comandat al CSA Steaua, după decesul lui Cristian Cârlan. Deși rămăsese singur în cursa pentru şefia clubului, Florin Talpan nu a fost nominalizat de conducerea Armatei.

29 ian. 2020, 13:09
Lovitură teribilă pentru Florin Talpan. Decizie de ultimă oră a MApN

Mădălin Hîncu a fost vicepreședinte pe vremea conducerii lui Cristian Cârlan și, pentru o perioadă, s-a crezut că va fi cea de-a treia persoană care își va depunde dosarul pentru această funcție. Nu a mai fost nevoie de acest demers, pentru că, având drept unică variantă oficială pe Florin Talpan, ministerul a decis să perpetueze modelul adoptat recent. Hîncu a fost numit coamndat interimar pentru șase luni, exact cum s-a întâmplat și în cazurile lui Bixi Mocanu și Cristian Cârlan.

Mădălin Hîncu a condus secția de sporturi montane a CSA Steaua, care include discipline precum ski fond, ski alpin, biatlon, triatlon de iarnă, sanie.

Victorie în instanţă pentru Gigi Becali, în procesul cu Florin Talpan. Ce au decis judecătorii

Florin Talpan, rămas singur în această cursă, a plătit tribut scandalurilor publice în care a fost implicat în ultima perioadă din cauza disputei cu Gigi Becali și FCSB, dar și controverselor pe care le-a stârnit în interiorul MApN.