Lovitură TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. Instanţa a decis: FCSB nu e STEAUA!

Magistraţii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au judecat, vineri, recurusl intentat de FCSB pentru recuperarea mărcii Steaua Bucureşti de la Clubul Sportiv al Armatei.

04 mai 2018, 13:20
Lovitură TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. Instanţa a decis: FCSB nu e STEAUA!

Magistraţii au respins recursul formulat de clubul finanţat de Gigi Becali.

„S-a respins ca nefondat recursul intentat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA”, conform deciziei de la ICCJ. Astfel, rămâne în vigoare decizia din decembrie 2016, când Gigi Becali a pierdut definitiv posibilitatea de a folosi numele Steaua, scrie GSP.

Gigi Becali, despre cele mai CUMPLITE CLIPE din VIAŢA SA. „Mi se ridică părul pe mine. Am rămas încremenit!”

SC FC Steaua București SA, societatea lui George Becali, a pierdut pe 21 decembrie 2016 litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai avea dreptul să folosească numele.

Clubul Sportiv al Armatei cere 37 milioane de euro prejudiciu de folosire a mărcii de către Gigi Becali. Cazul se judecă pe 9 mai. În plus, mai urmează să fie un deschis un proces privind palmaresul.

Război total anunţat de Gigi Becali în cazul depunctării FCSB. S-au depus plângeri la DNA împotriva Comisiilor FRF

„Da, e adevărat. Am câştigat definitiv şi la Înalta Curte. Pot să vă spun că marca şi numele Steaua sunt definitiv ale Armatei. Am demonstrat în toate instanţele că acestea au aparţinut şi aparţin CSA Steaua şi Gigi Becali le-a folosit abuziv”, a declarat Florin Talpan pentru ProSport.