Lovitură TERIBILĂ pentru miliardarul Ioan Niculae. ESTE OFICIAL

UEFA a anuntat, luni, excluderea din cupele europene a celor de la Astra Giurgiu, echipa finantata de Ioan Niculae. Presedintele executiv al clubului, Narcis Raducan, sustine insa ca nu se va mai pune problema excluderii dupa ce se vor achita unele datorii.

23 dec. 2014, 06:37
Lovitură TERIBILĂ pentru miliardarul Ioan Niculae. ESTE OFICIAL

Narcis Raducan a declarat ca Astra isi va achita creantele in luna ianuarie din banii pe care ii va primi de la UEFA pentru participarea in Europa League. Ioan Niculae va trebui sa achite datorii de 1.000.000 de euro pentru ca sanctiunea UEFA sa fie anulata.

CFR Cluj şi Astra, EXCLUSE trei ani din cupele europene

„Da, e o situatie delicata, insa exista solutii. Trebuie sa platim pana la finalul lui ianuarie si o vom face, mai ales ca suma pe care o avem de incasat de la UEFA pentru participarea in Europa League e mai mare decat datoria pe care trebuie sa o achitam. In comunicarea de azi cu UEFA am acceptat decizia lor, am cerut niste detalii suplimentare si ne-am angajat ca vom plati acesti bani in termenul prevazut. Pe viitor, vom incerca sa obtinem fonduri necesare din vanzarea de jucatori pentru a nu mai ajunge in situatia asta”, a spus Narcis Raducan pentru ProSport.

Astra si CFR au fost excluse pentru trei sezoane din cupele europene dupa ce organismul de control financiar al UEFA a constatat ca cele doua echipe au datorii neachitate pana la 30 septembrie.