Lovitură teribilă pentru milioane de români. Eurosport iese din grila de programe de la 1 ianuarie 2020

Discovery a anunţat, joi, că posturile tv din grup, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, nu se vor mai regăsi în grila de programe a rețelelor Telekom și Nextgen începând de la 1 ianuarie 2020. Telekom susţine că face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienţilor.

27 dec. 2019, 13:39
Lovitură teribilă pentru milioane de români. Eurosport iese din grila de programe de la 1 ianuarie 2020

Telekom România are peste 1,5 milioane de abonaţi care nu vor mai putea urmări Eurosport 1 şi Eurosport 2, posturi care transmit, printre altele, Premier League şi toate cele patru turnee de Grand Slam.

ŞOC pe PIAŢA MEDIA. Telekom Sport nu va mai transmite LIGA 1 la LIBER. Anunţ OFICIAL

„Către toți fanii noștri, abonați în rețelele Telekom și Nextgen:

Ne pare rău să vă informăm că, începând cu 1 ianuarie, Premier League, cel mai tare campionat din lume, nu mai este disponibil în rețelele voastre.

În ciuda eforturilor noastre pentru a încheia un nou acord cu Telekom, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. Astfel, din nefericire, Arsenal – Manchester United, dar și celelalte meciuri din Premier League de anul viitor, nu vor mai putea fi urmărite de voi.

Pentru a continua să aveți acces la conținutul nostru, vă sfătuim să contactați operatorul Telekom prin Call Center la 021.404.1234 / 0766.12.1234 sau pe canalele lor oficiale de comunicare online”, este comunicatul oficial al Eurosport.

„Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienţilor, a analizei periodice a tendinţelor în vizionarea canalelor şi a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eşantion reprezentativ de 800 de respondenţi din rândul clienţilor săi, pentru a testa preferinţele în ceea ce priveşte conţinutul TV urmărit.

Studiul a arătat că 73% dintre clienţii intervievaţi ar dori să urmărească filme şi seriale celebre, 71% ar fi interesaţi să vizioneze conţinut nou, iar 65% dintre respondenţi ar prefera să urmărească documentare internaţionale premiate”, a explicat Telekom decizia, potrivit paginademedia.ro.