Lovitură teribilă pentru Simona Gherghe. Gafa în direct pentru care a fost sancţionată

Simona Gherghe a fost sancţionată după ce o ediție a emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 a fost analizată de Consiliul Național al Audiovizualului.

28 mart. 2022, 16:51
Lovitură teribilă pentru Simona Gherghe. Gafa în direct pentru care a fost sancţionată
Lovitură teribilă pentru Simona Gherghe

Lovitură teribilă pentru Simona Gherghe. CNA a decis amendarea emisiunii „Mireasa” cu suma 5.000 de lei. Declarațiile a doi concurenți din cadrul emisiunii a determinat Consiliul Național al Audiovizualului să dea această amendă. Ceea ce le-a atras atenția membrilor CNA a fost momentul în care doi concurenți au spus despre o concurentă că o vor face poștă, scrie Pagina de Media. Ediţia vizată de CNA a fost difuzată anul trecut, în noiembrie.

Lovitură teribilă pentru Simona Gherghe. Gafa în direct pentru care a fost sancţionată

CNA este de părere că emisiunea prezentată de Simona Gherghe este mai nocivă decât alte emisiuni politice sau de dezbatere. Cristina Pocora, membru al Consiliului Național al Audiovizualului spune că „aceste emisiuni  sunt mult mai nocive pentru tineri, adolescenţi decât toate emisiunile politice şi de dezbatere pe care le sancţionăm noi pentru că propagă un tip de comportament normal. Lucrurile negative tind să devină banale fiind văzute cu regularitate. (…) Limbajul agresiv, cum se ceartă, comportamentul acesta nu mi se pare deloc sănătos şi a fi un model. Sigur că moderatoarea punctează pentru a le corecta, dar este o emisiune produsă, dacă aţi mai elimina din lucrurile astea la montaj”.

Ce s-a întâmplat cu fostul logodnic al Simonei Gherghe. Vedeta l-a părăsit la altar de dragul unei cariere în televiziune

Simona Gherghe a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Franceză-Engleză, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. A debutat în media în cadrul Radio Iași și apoi a început să prezinte știrile pentru postul de televiziune TeleM. Simona Gherghe a fost remarcată de echipa Antena 1 București și în 2000 a ajuns să prezinte „Observatorul” și „Observatorul de weekend”, ca în 2010 să fie promovată ca moderator al emisiunilor „Genialii” și „Acces Direct”. Ulterior a ajuns la „Mireasa”. Din mai 2017, este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Cei doi au împreună doi copii, o fetița, Ana Georgia, născută în mai 2017, și un băiat, Vlad Ioan, născut în mai 2019.