LPF a votat noul contract pentru DREPTURILE TV. Ce posturi TV vor transmite meciurile din LIGA 1 în următorii CINCI ANI

Gino Iorgulescu a convocat, marţi, Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul căreia a fost votat noul contract pentru drepturile TV.

16 apr. 2019, 14:03
LPF a votat noul contract pentru DREPTURILE TV. Ce posturi TV vor transmite meciurile din LIGA 1 în următorii CINCI ANI

Cluburile din Liga 1 au votat noul contract pentru drepturile TV, care va intra in vigoare din sezonul viitor.  LPF a cedat drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1 în următoarele cinci sezoane, începând din 2019/2020, firmei eAd, care deţine şi actualele drepturi TV, pentru suma de 28 de milioane de euro pe an.

„Contractul drepturilor TV pe următorii 5 ani s-a aprobat în Adunarea Generală. Suma este de 28 de milioane plus TVA. Nu intrăm în amănunte, mai sunt nişte schimbari în contract. Firma respectivă o să vândă celor care sunt interesaţi, ca şi până acum. E şi un interes din străinătate, dar acele societăţi trebuie să ia legătura cu firma care deţine exclusiv drepturile TV. Noi suntem mulţumiţi, cluburile la fel. Au stat cu emoţii, credeau că nu mai putem face un asemenea contract. Nu s-a făcut licitaţie, pentru că se luau mai puţini bani”, a declarat Gino Iorgulescu, preşedintele LPF.

Se împart MILIOANELE DE EURO din DREPTURILE TV. Buget rezolvat pe un an de echipa de pe 6! Câţi bani iau FCSB, CFR şi Craiova

LPF anuntase inca de luna trecuta ca sumele din noul contract nu vor fi sub cele actuale.

Surpriză pe piaţa media. TVR, ofertă-şoc pentru 200 de meciuri de FOTBAL. Ce competiţii vrea TELEVIZIUNEA NAŢIONALĂ

Posturile care vor transmite meciurile din Liga 1 in urmatorii cinci ani sunt Digi Sport, Telekom Sport si Look Sport / Look Plus.


loading...