LPF acordă burse studenţilor de la SNSPA

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) va acorda patru burse, în valoare de 1.000 de euro fiecare, celor mai buni studenţi ai Facultăţii de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

06 oct. 2014, 20:19
LPF acordă burse studenţilor de la SNSPA

„Cele patru burse nu reprezintă o invitaţie la competiţie. Ele reprezintă, în primul rând, o invitaţie la studiul aprofundat al managementului, adresată fiecăruia dintre voi”, a declarat Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul prelegerii susţinute luni la sediul SNSPA, cu ocazia deschiderii noului an universitar, potrivit site-ului LPF, care precizează că este vorba de „cea mai mare bursă de merit în educaţie acordată vreodată în România de un organism privat al fotbalului”.

Marţi 7 octombrie, Justin Ştefan, împreună cu Diana Dumitriu, cadru didactic al SNSPA şi autoarea cărţii ”Sport şi media. Analiza unui joint-venture de succes”, vor susţine o prelegere despre managementul şi marketingul sportiv, două domenii mai puţin accesibile deocamdată studenţilor din România.

Liga Profesionistă de Fotbal insistă asupra importanţei organizării unui curs de management sportiv în cadrul facultăţilor. ”Nu cred că putem intui cum o să arate viitorul, dar consider că trebuie să fim pregătiţi pentru a-l întâmpina aşa cum se cuvine. Sportul românesc are nevoie de dumneavoastră! Sper ca la un moment dat, cu unii dintre voi să mă reîntâlnesc în frumoasa familie a sportului românesc”, a mai spus Justin Ştefan.