LPF începe controalele antidoping în Liga I

Publicat: Vineri, 11 Martie 2016 18:23 // Actualizat: Vineri, 11 Martie 2016 18:23 // Sursa: romaniatv.net

LPF a reacționat după ce Agenția Națională Anti-Doping i-a cerut să se implice mai mult în efectuarea testelor antidoping în fotbalul românesc.

Liga Profesionistă de Fotbal e pregătită să înceapă controalele antidoping pentru toți fotbaliștii din Liga I.

"LPF a colaborat cu Agenția Națională Anti-Doping, astfel că, în fiecare ediție a Ligii I, organizată de LPF, inclusiv în sezonul curent, au existat testări doping pentru fotbaliștii legitimați la cluburile afiliate la LPF. (...) LPF nu s-a opus niciodată efectuării unor astfel de controale, îndeplinindu-și, cu bună credință, atribuțiile care îi revin în materie conform legii. De asemenea, pe lângă testările doping inopinate efectuate de ANAD și suportate din fondurile proprii ale acestei instituții, LPF și cluburile afiliate au solicitat ANAD testări doping ale căror costuri au fost suportate de cluburile din Liga I din bugetele proprii", se arată într-un comunicat al LPF.

"În final, asigurăm toți iubitorii de fotbal din Romania că LPF va sprijini în mod activ, alături de ANAD, lupta împotriva dopajului în sport, apreciind necesitatea deschiderii unui dialog constructiv între cele două instituții, având în vedere obiectivele comune ale acestora", se mai arată în comunicat.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANAD controale antidoping doping Liga I LPF
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mar 18:53
... LPF a reacționat după ce Agenția Națională Anti-Doping i-a cerut să se...
1
EUR
4.8737
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H