Luana Rednic îl dă în judecată pe Florin Prunea. Câţi bani a câştigat, de fapt, fiica lui Mircea Rednic de la Dinamo FOTO DOCUMENT

Publicat: Vineri, 26 Iulie 2019 16:57 // Actualizat: Vineri, 26 Iulie 2019 16:57 // Sursa: romaniatv.net

Luan Rednic, fiica lui Mircea Rednic, a anunţat că îl va da în judecată pe Florin Prunea, care a declarat despre ea că ar fi încasat sute de mii de euro cât timp tatăl ei a fost antrenorul lui Dinamo.

Luana Rednic a prezentat acte din care rezultă că a câştigat doar 5.833 de euro din relaţiile contractuale cu Dinamo.

Scandal interminabil la Dinamo, Rednic îi răspunde lui Prunea: "Nu credeam că este şi prost!"

"Acestea sunt "sutele de mii de euro" despre care cineva declara cu atâta convingere că ar fi intrat în contul firmei mele. E posibil să-i dezamăgesc pe unii, dar încasările pentru toată perioada de 7 luni însumează 5.835 de euro net.

Cum a "sifonat" tata clubul Dinamo:

- a împrumutat succesiv cu sumele de 200.000 de euro,100.000 de euro. respectiv 50.000 de euro;

- a renunţat la 3 luni de salariu;

- a dat prime către jucători din propriul buzunar în valoare de 60 000 de euro. (Toate aceste sume se pot dovedi prin acte şi martori)

Îmi poate explică cineva unde este "capuşeala" şi "jaful armat" făcute de mine şi de tatăl meu?

P.S. Legat de acuzaţiile ce mi se aduc cu transferul lui Salomao, le voi lămuri şi pe acestea cu dovezi la tribunal!", a scris Luana Rednic, pe Facebook.

Prunea l-a atacat din nou, marţi, pe antrenorul Mircea Rednic, pe care îl consideră că se află în spatele protestelor declanşate de suporterii dinamovişti împotriva conducerii clubului.

"Mircea Rednic este principalul instigator la ceea ce se întâmplă la Dinamo. (...) Ăsta este un om slab, un om care nu are ce să caute în fotbalul românesc, un om care a căpuşat un club şi a făcut sute de mii de euro pe spatele acestui club. Luana a câştigat numai la transferul lui Salomao sute de mii de euro. (...) Credeţi că atunci mişca ceva la Dinamo fără el şi fii-sa? Nu mişca nimic", a fost declaraţia lui Florin Prunea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dinamo Florin Prunea luana rednic mircea rednic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H