Luca Reghecampf are planuri de căsătorie! Fiul antrenorului se iubeşte cu o fostă gimnastă din lotul naţional

Luca Reghecampf are o relaţie de mai mult timp cu Asiana Peng, fostă gimnastă de performanţă, îndepărtată cu scandal din lotul naţional. Cei doi postează fotografii împreună și diferite story-uri pe rețelele de socializare.

06 dec. 2021, 22:19
Luca Reghecampf are planuri de căsătorie! Fiul antrenorului se iubeşte cu o fostă gimnastă din lotul naţional
Asiana Peng şi Luca Reghecampf

Luca Reghecampf are planuri de căsătorie! Fiul antrenorului Laurenţiu Reghecampf  trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Asiana Peng, o fostă gimnastă de lot naţional!

Luca Reghecampf are planuri de căsătorie!

Luca Reghecampf, băiatul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsătorie, cu Mariana Pfeiffer, pare foarte îndrăgostită de Asiana Peng, astfel că nu ezită să se afișeze alături de fosta gimnastă pe internet. Tânărul a postat o fotografie cu iubita sa, în timp ce se țineau de mână, iar alături un emoji sugestiv, mai precis o „miresică”. Luca Reghecampf locuieşte în Germania, cu mama lui, iar Asiana Peng în București. Cu toate acestea, distanța mare pare să nu-i deranjeze. Cei doi au petrecut mai multe vacanţe în diferite locuri din Europa!

Asiana Peng este o fostă gimnastă, componentă a lotului olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares, prezentă la competiții naționale și internaționale, cu titluri obținute la bârna și la sol, medaliată cu aur la ambele categorii. Luca Reghecampf este fiul cel mare al celebrului antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf, din prima căsnicie a acestuia. Mariana, mama lui Luca, și Laurențiu s-au căsătorit în 1994, dar au trebuit să facă față unei cumplite tragedii. Pe 10 iunie 1997 a venit pe lume fiica lor, Ana Lisa Cristina, care a decedat când micuța avea un an și trei săptămâni. Luca a venit pe lume în 2001. Cei doi au divorțat în anul 2008, iar Luca a rămas alături de mama lui.