Lucescu jr., aproape de finala Ligii Campionilor Asiei VIDEO

Răzvan Lucescu l-a umilit pe Xavi, în turul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal este aproape de calificarea în ultimul act, după victoria, 4-1, din deplasare, cu Al Sadd.

02 oct. 2019, 11:51
Lucescu jr., aproape de finala Ligii Campionilor Asiei VIDEO

În timp ce echipele româneşti adună eşec după eşec în cupele europene, Răzvan Lucescu scrie istorie în Liga Campionilor Asiei. La doar 3 luni de când a devenit antrenorul de la Al Hilal, tehnicianul care le dăruia grecilor de la PAOK un titlu istoric în urmă cu câteva luni a făcut un pas uriaş spre finala Champions League, varianta asiatică.

Al Hilal s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Al Sadd, astzfel că returul se anunţă o formalitate pentru echipa lui Lucescu jr. Saudiţii au început prost meciul. Gomis a marcat în propria poartă, dar şi-a luat imediat revanşa prin două goluri extrem de importante pentru echipa sa. Au urmat alte goluri, astfel că scorul final a fost 4-1.

Victoria este cu atât mai importantă pentru tehnicianul român cu cât pe banca adversă s-a aflat Xavi, spaniolul desemnat în aceeaşi zi antrenorul ligii din Qatar în lunile august şi septembrie. Meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor Asiei va avea loc la 22 octombrie.