Lucian Bode: Când te îmbolnăveşti în România trebuie să ai încredere în Dumnezeu și în sistemul de sănătate publică

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat luni dimineaţă că atunci când o persoană se îmbolnăveşte, aceasta trebuie să aibă "încredere în Dumnezeu şi în sistemul de sănătate publică".

12 apr. 2021, 11:23
Lucian Bode: Când te îmbolnăveşti în România trebuie să ai încredere în Dumnezeu și în sistemul de sănătate publică

Întrebat dacă românii mai pot să aibă încredere în sistem de sănătate de la noi în contextul scandalului de la Spitalul Foişor, după evacuarea pacienţilor de vineri noaptea, ministrul Internelor, Lucian Bode, a declarat că „trebuie să ai încredere în Dumnezeu şi în sistemul de sănătate publică”.

„Când te îmbolnăveşti în România, şi oriunde în lumea asta, trebuie să ai încredere în Dumnezeu şi în sistemul de sănătate publică”, a declarat Lucian Bode, luni dimineaţă la sediul MAI.

Vă reamintim că Spitalul Foişor din Bucureşti a fost transformat, prin ordin al Ministrului Sănătăţii, în spital COVID, iar vineri noaptea toţi pacienţii din acest spital au fost evacuaţi pe târgi sau în scaune cu rotile, unii fiind transferaţi la alte unităţi medicale din Bucureşti sau din ţară, alţii fiind externaţi şi preluaţi de rude cu maşini personale.

Citeşte şi: USR-PLUS: „Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri!”

Decizia de evacuare a spitalului Foişor a stârnit nemulţumirea mai multor lideri din coaliţia de guvernare, mai mulţi liberali cerând explicaţii ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi secretarului de stat în MAI Raed Arafat, pentru cele întâmplate.

Tot ministrul de Interne, Lucian Bode, a catalogat drept „inadmisibil să se mai întâmple” evacuarea pacienţilor vineri noapte la Spitalul Foișor şi a spus, referindu-se la secretarul de stat în MAI Raed Arafat, că nimeni nu este de neînlocuit.

Citeşte şi: Şedinţă aprinsă la PNL. Liberalii discută despre criza din Sănătate. Se cer demisiile lui Voiculescu şi Arafat