Lucian Bode fuge de ”agitația politică de la București”. Alături de Grindeanu, fostul ministru de Interne încearcă să dea impresia de pace în coaliție

Fostul ministru al Transporturilor şi al Afacerilor Interne Lucian Bode a transmis, miercuri, un mesaj politic de pe şantierul autostrăzii Nuşfalău- Suplacu de Barcău, unde se află alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

09 aug. 2023, 18:57
Lucian Bode fuge de ”agitația politică de la București”. Alături de Grindeanu, fostul ministru de Interne încearcă să dea impresia de pace în coaliție

Lucian Bode, prin vizita făcută pe șantier, alături de ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, pare că încearcă să întărească aparența unei păci neperturbate în interiorul coaliției de guvernare, în timp ce tot mai multe voci din PSD și PNL amenință cu spargerea alianței și cu alegerile anticipate.

”Aş vrea să vedeţi această vizită a domnului ministru ca o normalitate şi să dau câteva argumente. În noianul de ştiri negative care ne bombardează zi de zi şi ceas de ceas, normalitatea este foarte greu să fie prezentată în spaţiul public, iar prezenţa fostului ministru al Transporturilor cu actualul ministru al Transporturilor pe Autostrada Transilvania este un gest de normalitate politică, în primul rând, între noi doi. Aveţi încredere că toată agitaţia asta politică de la Bucureşti este doar o agitaţie politică. Normalitatea este asta: muncim împreună în interesul celor care ne-au votat şi care ne-au trimis să rezolvăm problemele care ard şi problemele stringente ale ţării”, a declarat, miercuri, Lucian Bode, potrivit News.ro.

Citește și: Mihai Tudose avansează „opţiunea nucleară”, ruperea coaliţiei şi alegeri anticipate: „Nu ne înțelegem cu liberalii, să lăsăm poporul să decidă atunci”

El a afirmat, în declaraţia făcută pe şantierul Autostrăzii Transilvania, că infrastructura de transport ”reprezintă o prioritate pentru coaliţia PNL-PSD nu în vorbe, ci în realizări concrete”.

”20% din kilometrii de autostradă din România de astăzi au fost daţi în trafic în mandatul meu şi al domnului ministru Grindeanu. În ultimii 4 ani s-au dat în trafic 200 de kilometri de autostradă, din care peste 100 în mandatul domnului Grindeanu şi zero în accidentul numit Drulă, în mandatul domnului Drulă, zis şi zero kilometri de autostradă”, a mai afirmat Lucian Bode, amintind că a semnat contractele pentru cinci loturi din Autostrada Transilvania şi a asigurat finanţarea acestora din fonduri europene.

Citește și: Ce șoc i-a dat Sorin Grindeanu ministrului Finanțelor: „I-am cerut domnului Boloş, am crezut că face infarct când a auzit. Lucrurile astea costă”