LUCIAN BUTE BADOU JACK. Meciul carierei pentru Lucian Bute PROMO VIDEO

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute va boxa, duminică, de la ora 5:00 (ora României), cu Badou Jack, campionul mondial, pentru centura WBC la categoria supermijlocie. Bute a mai deţinut titlul mondial la această categorie, dar în versiunea IBF.

25 apr. 2016, 09:43
LUCIAN BUTE BADOU JACK. Meciul carierei pentru Lucian Bute PROMO VIDEO

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute a postat pe Facebook un promo pentru meciul cu Badou Jack. „Duminică dimineață pe 1 mai la ora 5, gala in care voi boxa pentru titlul mondial WBC cu campionul Badou Jack, gala începe cu James DeGale care își apară titlul mondial IBF cu chalangerul obligatoriu Rogelio Medina. Câștigătorii vor unifica Centurile WBC-IBF in această toamnă!Obiectivul meu: victorie cu Badou Jack si unificare până la sfârşitul anului!”, a scris Lucian Bute pe Facebook. 

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute si Badou Jack vor boxa pe 1 mai, la Washington, dupa ora 5:00 (ora Romaniei). Partida va fi televizata in Romania de Digi Sport.

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute va lupta pentru centura WBC la categoria supermijlocie, la care s-a consacrat. Pugilistul roman il va avea in fata pe Badou Jack, 32 de ani care isi apara pentru a doua oara centura WBC. Badou Jack are 20 de victorii la profesionisti, dintre care 12 prin KO, si o singura infrangere. Daca il va invinge pe Badou Jack, Bute va lupta apoi cu invingatorul dintre James De Gale si Rogelio Medina, intr-un meci pentru unificarea centurilor IBF si WBC.