LUCIAN BUTE BADOU JACK. Doroftei, despre şansele lui Bute la titlul mondial WBC

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute va boxa, duminică, de la ora 5:00 (ora României), la Washington, cu Badou Jack, campionul categoriei supermijlocie, versiunea WBC. Meciul LUCIAN BUTE BADOU JACK va fi transmis în România LIVE VIDEO de DIGI SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

27 apr. 2016, 06:25
LUCIAN BUTE BADOU JACK. Doroftei, despre şansele lui Bute la titlul mondial WBC

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Leonard Doroftei, fost campion mondial la categorie semiusoara, versiunea WBA, a afirmat ca pe Lucian Bute il asteapta un meci foarte dificil cu Badou Jack, pe care il poate castiga, totusi, la puncte.

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Promisiunea lui Lucian Bute înaintea meciului pentru titlul mondial WBC

LUCIAN BUTE BADOU JACK. „Va fi un meci foarte greu pentru Lucian Bute. Se joaca in afara Montrealului, iar Lucian Buter are deja o varsta. Partea buna este insa ca a schimbat echipa, iar acum i s-a redat bucuria de a boxa, se vede asta pe chipul sau. Pana la urma, chiar si varsta poate fi un avantaj pentru el.Din imaginile pe care le-am vazut cu Badou Jack, acesta este un luptator care loveste cu ambele brate si are un croseu de dreapta foarte bun”, a spus Leonard Dorofeti pentru ziare.com.

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Meciul carierei pentru Lucian Bute PROMO VIDEO

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Intrebat daca meciul este ultima sansa pentru Lucian Bute , Leonard Doroftei a spus:Nu! Cred ca este un atlet bun si chiar si o infrangere nu poate fi sfarsitul carierei pentru Lucian Bute”

LUCIAN BUTE BADOU JACK. „Daca Lucian Bute stie sa boxeze asa cum trebuie si asa cum il stiu eu, cred ca va reusi sa castige la puncte”, a incheiat Leonard Doroftei.

Lucian Bute – Badou Jack, meciul pentru titlul mondial WBC, în direct la TV în România

LUCIAN BUTE BADOU JACK. Lucian Bute va reveni in ring si va lupta pentru titlul mondial WBC, intr-un meci cu Badou Jack. Partida se va disputa pe 1 mai (in noaptea de 30 aprilie la Washington), dupa ora 5:00 (ora Romaniei) si va fi transmisa LIVE VIDEO de DIGI SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.