Lucian Bute, după meciul cu Badou Jack: "Am un singur regret"

Publicat: Duminică, 01 Mai 2016 15:30 // Actualizat: Duminică, 01 Mai 2016 15:30 // Sursa: romaniatv.net

Lucian Bute a terminat la egalitate meciul pentru centura la semimijlocie cu Badou Jack, însă românul recunoaște că regretă faptul că n-a dat drumul mai repede la brațe.

"Am un singur regret, că nu am fost agresiv mai devreme, să dau drumul mai mult la brațe, asta i-a permis să câștige primele reprize. Am terminat meciul în forță, dar nu a fost suficient pentru a-i lua centura.

Sunt fericit de performanța pe care am realizat-o, asta a demonstrat că fac parte din elita boxului mondial. Badou Jack este un gentleman, nu a fost arogant deloc, nu a avut declarații acide. Este un campion și merită tot respectul. Am avut undeva la 200 de lovituri mai multe decât Badou", a spus Bute pentru Digisport.

Lucian spune că așteaptă ca anul viitor să boxeze cu câștigătorul dintre James DeGale și Badou Jack: ""Am făcut un meci spectaculos și cu DeGale. Probabil va fi o unificare între cei doi și mi-ar plăcea să am o revanșă cu câștigătorul, anul viitor""

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Badou Jack IBF james DeGale Lucian Bute
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 mai 09:08
...respectul. Am avut undeva la 200 de lovituri mai multe decât Badou”, a spus Bute după meci. Citește și: Lucian Bute, după meciul cu Badou Jack: „Am un singur regret” Sursa flux SOIM: ...
01 mai 16:04
...Mai 01, 2016Lucian Bute, după meciul cu Badou Jack: "Am un singur regret"Dum, Mai 01, 2016...
01 mai 15:48
... Lucian Bute a terminat la egalitate meciul pentru centura la...
01 mai 15:47
...cu Badou Jack, însă românul recunoaște că regretă faptul că n-a dat drumul mai repede la brațe. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H