LUCIAN BUTE este decis să revină în ring. Are de ales între trei antrenori CELEBRI

La începutul acestui an, în luna martie, Lucian Bute s-a despărţit de Stepahne Larouche, antrenorul care l-a pregătit timp de mai bine de zece ani şi alături de care a cunoscut cele mai mari succese din cariera de boxer profesinist. Lucian Bute este acum în căutarea unui nou antrenor şi este decis să revină cât mai curând în ring.

14 iul. 2014, 12:56
LUCIAN BUTE este decis să revină în ring. Are de ales între trei antrenori CELEBRI

Lucian Bute este acum în căutarea unui antrenor alături de care să-şi continue cariera în box. Invitat în emisiunea Lider Sportiv, de la postul gălăţean de radio ProFM Lider FM, Lucian Bute a declarat: „Am fost în Florida, am avut o perioadă scurtă de pregătire, de zece zile, cu antrenorul cubanez Pedro Diaz. În următoarea săptămână, o să merg în California, să încerc cu Freddie Roach, apoi mă voi decide cu cine voi lucra. Vreau să am mai multe opţiuni, sunt antrenori foarte renumiţi, care antrenează boxeri campioni mondiali”.

Citeşte şi Anunţ SENZAŢIONAL făcut de LUCIAN BUTE

Potrivit viata-libera.ro, până în anul 2000 Pedro Diaz a fost antrenorul echipei naţionale a Cubei. A ajuns apoi în Florida, unde a antrenat atât în box (Guillermo Rigondeaux), cât şi în kick-boxing (Daniel Ghiţă) sau MMA (Miguel Cotto, Odlanier Solis, Felix Diaz, Luis Cruz – profesionişti, respectiv, Joel Casamayor şi Felix Savon – amatori).

Întrebat de site-ul de specialitate boxingscene în legătură cu o posibilă colaborare cu Lucian Bute, Diaz a declarat: „Lucrez deja cu el, dar cred că va încerca să se antreneze şi cu Freddie Roach şi Robert Garcia. Voi vedea ce se va întâmpla şi ce decizie va lua Bute„.

Freddie Roach are 54 de ani, este un antrenor american şi fost boxer profesionist, votat de către Asociaţia Americană a Publicaţiilor de Box „antrenorul anului” în 2003, 2006, 2008, 2009, 2010 şi 2013.

Robert Garcia are 39 de ani, a fost campion IBF la categoria superuşoară, iar în prezent este antrenor. Îşi desfăşoară activitatea în California. Unul dintre cei mai cunoscuţi boxeri antrenaţi de Garcia este Nonito Donaire.