Lucian Bute, mesaj pentru români, după ce a fost învins de Alvarez. Cadoul său pentru români VIDEO

Lucian Bute a suferit una dintre cele mai dureroase înfrângeri, din întreaga sa carieră, în fața lui Eleider Alvarez. Mulți au anticipat că, după aceast meci crunt,  sportivul român se va retrage din boxul profesionist. Bute, însă, are un mesaj pentru români.

26 feb. 2017, 18:27
Lucian Bute, mesaj pentru români, după ce a fost învins de Alvarez. Cadoul său pentru români VIDEO

Lucian Bute a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că, deşi a pierdut confruntarea cu Eleider Alvarez, are satisfacţia faptului că a susţinut încă un meci important, la aproape 14 ani de când a debutat în boxul profesionist.

Chiar dacă am pierdut, am satisfacţia că am susţinut încă un meci important (centura WBC SILVER) la aproape 14 ani de când am debutat în boxul profesionist! Imnul României a fost ascultat de cei peste 7800 de spectatori în sală dar şi de alte milioane la TV în jurul lumii cu excepţia celor de acasă. Vă rog să vedeţi măcar aici meciul şi să-l daţi mai departe pentru prietenii voştri!„, a scris Bute, postând un link cu înregistrarea video a meciului cu Alvarez. (https://www.dailymotion.com/video/x5d6dvx_eleider-alvarez-vs-lucian-bute-fight_sport)

Lucian Bute a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea, într-un meci care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, la Quebec. Pentru Bute, care are acum un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti, acesta a fost al doilea eşec din carieră prin KO, după cel din 2012, în faţa lui Carl Froch.