LUCIAN BUTE, prima declaraţie după meciul pierdut cu DeGale: Voi munci să revin în top

Publicat: Duminică, 29 Noiembrie 2015 08:35 // Actualizat: Duminică, 29 Noiembrie 2015 16:32 // Sursa: romaniatv.net

Lucian Bute a pierdut, duminică dimineaţă, meciul pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, dar a promis că nu se va retrage şi că va munci din greu pentru a reveni în top. Declaraţia sa este oarecum surprinzătoare, după ce înaintea luptei de la Quebec mulţi estimau că aceasta ar fi putut fi ultima sa apariţie în ring.

Foto: Instagram

Lucian Bute a pierdut prin decizie unanimă a arbitrilor (116-112, 117-111, 117-111) meciul cu James DeGale, în care spera să-şi recupereze centura de campion mondial IBF la supermijlocie, iar la finalul luptei a declarat că va continua să muncească pentru a redeveni campion. "Vreau să mulţmesc tuturor celor care m-au susţinut. A fost o luptă foarte bună, am făcut tot ce am putut. A fost o luptă echilibrată, dar dacă judecatorii i-au dat lui titlul, respect decizia. Eu mă voi întoarce în sală şi voi continua să muncesc ca să revin în top", a spus Lucian Bute, în ringul de la Quebec.

Campionul James DeGale a spus imediat după meci că Bute i-a demonstrat că "este un luptător de clasă mondială, un mare campion şi sigur se va întoarce. "Apărarea mea a fot bună, mai am de lucru pentru a pune la punct unele amănunte, dar voi fi tot mai bun în următorii 3-4 ani", a spus pugilistul britanic.

La conferinţa de presă de la finalul luptei, Lucian Bute s-a declarat "foarte mulțumit" de prestația sa. "Am dovedit că am revenit. Toată lumea spunea că e prea devreme pentru un meci de titlu mondial, dar am dovedit că nu e adevărat. Sunt multe lucruri pozitive de reținut", a declarat Bute.

''Ultimii trei ani au fost dificili pentru mine. După ce am pierdut la Carl Froch mi-a fost foarte greu. Am luat o pauză și acum am revenit. Mă simt foarte bine, sunt sănătos și mai am o șansă să revin în top'', a precizat Bute.

Pugilistul gălățean a avut și unele regrete după meciul cu DeGale: ''Poate în primele trei runde am așteptat prea mult și nu am legat loviturile și i-am permis lui James să lupte cu mine. Când am pus presiune și am replicat, am luat repriza''.

''E dificil de acceptat eșecul, pentru că Lucian și-a vândut scump pielea în ring'', a afirmat, antrenorul lui Bute, Howard Grant, citat de portalul RDS.ca. ''Toată lumea spunea că este terminat, dar, din fericire, oamenii l-au putut vedea pe noul Lucian. A fost o luptă foarte strânsă și vom reveni în ring'', a completat Grant.

Și promotorul Jean Bedard s-a arătat mulțumit de evoluția lui Bute: ''Sunt foarte mândru de Lucian. A arătat că face parte din elita mondială: Howard și Otis Grant au făcut o muncă excepțională cu el și l-au readus pe Lucien pe care îl știam, cel care ne-a făcut să cunoaștem atâtea seri frumoase''.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 nov 10:55
Răspunde | Votează email 2 email
Costea
Lasa-te Bute de Box!Esti facut pentru showbiz!Iti vine "manusa"!
29 nov 10:37
...supermijlocie, dar a promis că nu se va retrage şi că va munci din greu pentru a reveni în top. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
29 nov 08:52
...a pune la punct unele amănunte, dar voi fi tot mai bun în următorii 3-4 ani”, a spus pugilistul britanic. Sursa: www.romaniatv.net...
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H