Ce riscă Lucian Bute dacă va fi găsit vinovat pentru moartea CHIRIAŞILOR SĂI

Lucian Bute riscă, potrivit legilor din Canada, câteva luni de închisoare, maximum un an, la care se adaugă plata unor despăgubiri materiale către familiile victimelor, dacă va fi găsit vionovat de moareta chiriaşilor săi care s-au prăbuşit de la etaj după ce un balcon a cedat.

07 dec. 2015, 11:32
Ce riscă Lucian Bute dacă va fi găsit vinovat pentru moartea CHIRIAŞILOR SĂI

Lucian Bute deţine un imobil în Montreal, cu 24 de apartamente, toate închiriate. Duminică, două persoane au murit, iar una este în stare gravă, după ce au căzut de la etaj, după ce o balustradă a cedat.

CITEŞTE ŞI INCIDENT ŞOCANT în casa lui Lucian Bute din Canada. Doi oameni au MURIT şi unul este grav rănit

Poliţia a declanşat deja o anchetaă, iar Lucian Bute urmează să fie audiat de poliţişti şi de inspectorii în construcţii. Dacă se va dovedi ca a ştiut că sunt probleme şi nu a intervenit pentru remedierea acestora, pugilistul riscă să ajungă la închisoare!

Într-un caz asemănător petrecut în Toronto, proprietarul apartamentului în care a izbucnit un incendiu ce a dus la decesul unei persoane şi rănirea altor patru a fost condamnat la trei ani de închisoare şi plata unor despăgubiri de 20.000 de dolari. A fost cea mai grea sentinţă dată de o instanţă canadiană într-un astfel de caz, scrie SpyNews.