Lucian Bute şi Jean Pascal au trecut CÂNTARUL oficial

Lucian Bute a cântărit 78,8 kilograme în timp ce advesarul său a avut 79,38 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei, transmite Mediafax.

17 ian. 2014, 19:14
Lucian Bute şi Jean Pascal au trecut CÂNTARUL oficial

Lucian Bute va boxa, duminică dimineaţa, la Montreal, contra lui Jean Pascal.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal (28-2-1, 17 KO) la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat. Cei doi vor boxa în cadrul unei gale ce va avea loc la Montreal.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

VEZI SI:

BUTE PASCAL LIVE DIGI SPORT, duminică, ora 6.00

BUTE – PASCAL. Amânat aproape opt luni, meciul BUTE – PASCAL va avea loc duminică dimineaţa şi va putea fi urmărit în direct pe DigiSport 1 şi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net, de la ora 06.15.

Întâlnirea din ring a fost prefaţată de conferinţa de presă, unde JEAN PASCAL s-a declarat extrem de deranjat de declaraţiile făcute de LUCIAN BUTE în ultimele săptămâni. „Când te referi la naţionalitatea oamenilor, la rasa lor, la convingerile lor religioase, la orientarea lor sexuală sau dacă vorbeşti despre familiile lor… Asta e lipsă de respect, iar nu nu am făcut niciodată aşa ceva„, a subliniat Jean Pascal.

Citeşte şi LUCIAN BUTE, atacat dur de Pascal: „Marioneta lui Interbox”. Meciul BUTE-PASCAL, LIVE duminică dimineaţă

Dimpotrivă, Lucian Bute, în ultima vreme, a dovedit lipsă de respect, a spus ceva care m-a şocat. A spus că îmi va închide botul. Doar animalele au bot, eu sunt om, am gură. Dacă are curaj, Bute să vină să mi-o spună în faţă„, a mai declarat Pascal, în timp ce Lucian Bute a precizat că a fost vorba doar de o expresie pe care a învăţat-o în Quebec şi nu a dorit să insulte. Bute a recunoscut că există lucruri de reglat între cei doi, dar ”le vom regla în ring”.

Citeşte şi BUTE – PASCAL. Pariezi pe BUTE, te îmbogăţeşti. Vezi cotele la VICTORIE

Peste 20.000 de bilete s-au vândut pentru meciul BUTE – PASCAL, considerat poate cel mai important din istoria boxului canadian.