Lucian Bute, DESFIINŢAT de fostul ANTRENOR

Lucian Bute a declarat, recent, că va ataca un nou titlul mondial, dar fostul său antrenor nu-i dă nicio şansă. Felix Păun crede că Lucian Bute nu mai poate reveni în top.

12 mart. 2015, 16:26
Lucian Bute, DESFIINŢAT de fostul ANTRENOR

Lucian Bute a anunţat că va lupta la categoria supermijlocie, cea la care a avut cel mai mare succes, după o perioadă în care a încercat să urce la semigrea.

Vestea că Lucian Bute revine în ring nu l-a entuziasmat pe fostul său antrenor.

„Nu ştiu ce mai poate să arate Lucian Bute în ring, dar eu sunt neîncrezător în această revenire. După părerea mea, nu va mai ajunge niciodată în vârf, acolo unde a fost în trecut. Este greu de anticipat ce se va întâmpla. Dacă este decis să boxeze din nou, este foarte bine, dar nu îi dau vreo şansă dacă va boxa împotriva lui Adonis (n.r. – Adonis Stevenson) sau a rusului Kovalev (n.r. – Serghei Kovalev). La supermijlocie va fi totuşi altceva. Chiar dacă are şansa a doua în faţa lui Andre Dirrell, Bute poate să câştige un meci ca ăsta. Dar, oricum, este foarte greu. El nu a mai urcat în ring de ceva timp şi nu ştiu cum se va răsfrânge asta asupra lui”, a comentat Felix Păun pentru Ring.

Lucian Bute nu a mai boxat de mai bine de un an, ultima dată suferind o înfrângere în faţa lui Jean Pascal.