LUCIAN BUTE a revenit în România. Primele DECLARAŢII

Lucian Bute a declarat, miercuri, la sosirea în România, că doreşte să redevină campion mondial şi se simte foarte bine cu noul staff tehnic.

19 aug. 2015, 09:54
LUCIAN BUTE a revenit în România. Primele DECLARAŢII

„Vreau să redevin campion mondial. Mă simt foarte bine cu noua echipă cu care mă pregătesc în ultimul timp”, a spus Lucian Bute, care l-a învins, sâmbătă, prin KO tehnic în repriza a patra, pe italianul Andrea Di Luisa, campionul european la categoria supermijlocie, în cadrul unei gale care a avut loc la Centre Bell din Montreal (Canada).

Lucian Bute îl ÎNVINGE pe Andrea Di Luisa prin KO tehnic în runda a patra

„A fost o lungă perioadă de inactivitate, în ultimii trei ani am avut doar un singur meci pe an, a fost foarte greu. Mă gândesc la faptul că de la ultimul meci trecuseră aproape 19 luni. Am avut timp să mă gândesc la mine, am avut grijă de mine, am depășit toate accidentările și acum sunt complet refăcut. Acest lucru s-a văzut cred, sâmbătă seara, în ring”, a mai declarat Lucian Bute.

Întrebat când va lupta pentru un titlu mondial, Lucian Bute a spus: „Programul nu este încă stabilit. Poate o să fie direct un meci pentru titlul mondial, poate o să am înainte un alt adversar, iar apoi să lupt pentru titlu. Oricum, în această toamnă cred că o sa disput primul meci”.