Lucian Bute, DESFIINŢAT înaintea meciului pentru titlul mondial IBF

Lucian Bute este la un pas de un meci pentru titlul mondial IBF, pe care l-a pierdut în mai 2012, la meciul cu Carl Froch. Bute poate recuceri centura într-un meci cu actualul campion mondial la categoria supermijlocie, britanicul James DeGale.

25 sept. 2015, 16:06
Lucian Bute, DESFIINŢAT înaintea meciului pentru titlul mondial IBF

Lucian Bute este criticat dur de BoxingScene.com, care noteaza insa ca „sunt multi jucatori tineri mai bine cotati si cu incontestabil mai mult talent decat romanul, care ar fi meritat o sansa la titlul mondial” si ca DeGale „ar fi putut gasi pe cineva mai bun decat Bute pentru aceasta lupta”.

Citeşte şi Lucian Bute boxează pentru TITLUL MONDIAL IBF. Uite cu cine SE BATE

Lucian Buteocupa locul 11 in clasamentul versiunii IBF: „Desigur, alegerea lui Bute este din considerente de bani. (…) Bute este un pugilist popular in Canada si inca este capabil sa vanda, in ciuda talentului apus si a lipsei de succes in ultimii patru ani ai carierei sale”.

Lucian Bute a boxat ultima oara la jumatatea lunii august, cand l-a invins prin TKO, in runda a 4-a, pe italianul Andrea Di Luisa. Atunci, romanul a urcat in ring pentru prima oara dupa mai bine de un an si jumatate de pauza.