Lucian Bute – James De Gale, CONTRE la conferinţa de presă OFICIALĂ

Lucian Bute și James DeGale au susținut tradiționala conferință de presă dinaintea meciului de duminică dimineaţă de la Quebec într-o atmosferă relaxată.

26 nov. 2015, 11:18
Lucian Bute – James De Gale, CONTRE la conferinţa de presă OFICIALĂ

Lucian  Bute a venit îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, cu cămașă albă și cravată azur cu dungi, în timp ce campionul mondial James DeGale a apărut într-o ținută casual neagră, cu centura IBF a categoriei supermijlocie pe umăr.

Bute, care luptă pentru a 12-a oară pentru centura mondială, speră ca titlul mondial să-i revină din nou în posesie, după o pauză de trei ani: „Voi avea un adversar dificil în fața mea. Este cea mai mare provocare a mea din acest moment. Sunt încrezător. Știu de ce sunt capabil să dau în ring și vreau să devin campion mondial pentru a doua oară. Mă simt foarte puternic din punct de vedere fizic și psihic. Privesc înainte și vreau să recâștig centura pe care am deținut-o cinci ani”.

DeGale se arată încrezător în victorie, la primul meci în care își apără titlul cucerit în mai după meciul cu americanul Andre Dirrell: „Mă simt bine. Am avut un stagiu bun de pregătire de 10 săptămâni. Am devenit campion mondial împotriva unui stângaci foarte bun (Andre Dirrell — n.r.) și nu văd de ce nu aș fi sigur că voi câștiga sâmbătă. Lucian și antrenorul său cred că sâmbătă va fi un meci de șah. Dar, credeți-mă, va fi un meci exploziv. Prindeți-vă centurile”.

Pentru gala de la Centre Videotron din Quebec au fost vândute 8.000 de bilete.