Lucian Isar, despre Victor Ponta: Tânărul calomniator va trebui să apară în faţa instanţei

Lucian Isar a anunţat miercuri că îl va da în judecată pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmaţiile pe care le-a făcut pe Facebook, şi anume că Lucian Isar ar fi fost autorul unei "tentative clare de corupţie". "Trebuie să apară în faţa instanţei", a ameninţat fostul ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri.

10 feb. 2016, 11:12
Lucian Isar, despre Victor Ponta: Tânărul calomniator va trebui să apară în faţa instanţei

Lucian Isar afirmă că pe îl va da în  judecată pe Victor Ponta pentru declaraţia acestuia din urmă pe Facebook, remarcând faptul fostul şef al Executivului „are deja experienţă cu instanţele”.

„Am vorbit în spaţiul public, de mai multe ori, despre cazuri dureroase pentru domnia sa, OMV, Roşia Montană, Rompetrol şi altele. Probabil că se simte exclus din dezbaterea publică, iar prezenţa mea la DNA, în calitate de martor, la o plângere pe care am formulat-o, i-a oferit pretextul de a mai arunca nişte mizerii în spaţiul media. Sau a reacţionat, preventiv, panicat. Nu ştiu şi nici nu mă interesează resorturile minciunilor sale. Îl anunţ pe tânărul calomniator că va trebui să apară în faţa instanţei, deoarece îl voi acţiona în justiţie. Oricum are deja experienţă cu instanţele. Un drum în plus sau în minus la tribunal nici nu va conta pentru domnia sa”, a declarat Lucian Isar pentru Mediafax.

Fostul premier Victor Ponta susţine că fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar ar fi cerut avantaje personale de la un mare investitor american, potrivit informaţiilor pe care le-ar fi primit de la instituţiile specializate ale statului pe când conducea Executivul.

Citeşte şi: Denunţ şoc! Victor Ponta: Am fost informat despre o tentativă clară de corupţie din partea lui Lucian Isar UPDATE