Lucian Mîndruță, momente teribile după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. „E rău, foarte rău!”

Lucian Mîndruţă a anunţat pe rețelele de socializare că are Covid-19. Jurnalistul a precizat că nu se simte bine din cauza noului coronavirus!

08 iun. 2022, 17:09
Lucian Mîndruță, momente teribile după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. „E rău, foarte rău!”
Lucian Mândruță a anunțat că s-a infectat cu Covid-19

Lucian Mîndruță, momente teribile după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Lucian Mândruță a anunțat că s-a infectat cu coronavirus, motiv pentru care va fi absent câteva zile. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, cunoscutul jurnalist a precizat că se simte extrem de rău.

Lucian Mândruță a anunțat că s-a infectat cu Covid-19

„Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rau. Si anume, foarte rau. Va mai tin la curent”, a scris Lucian Mîndruţă pe Facebook. La postarea de pe rețeaua de socializare s-au adunat sute de comentarii în care cei care îi urmăresc activitatea în mediul online îi urează jurnalistului sănătate. În perioada pandemiei de coronavirus, Lucian Mîndruță a fost un susținător vocal al imunizării populației prin vaccin, astfel că acesta are deja, cel mai probabil, cel puțin o doză de vaccin.

Lucian Mîndruță a renunțat de tot la alcool. Motivul pentru care a luat decizia radicală: „L-am văzut murind!”

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 366 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 38 mai puțin față de ziua anterioară. 58 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 446 cu 19 mai puțin față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 44 persoane, cu 8 mai puțin față de ziua anterioară. Dintre cei 44 pacienți internați la ATI, 38 sunt nevaccinați. Din totalul pacienților internați, 38 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu 1 mai mult decât în ziua anterioară și 0 la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

Lucian Mîndruţă, cuvinte emoţionante despre tatăl lui: „Te salut cu durerea de a nu te fi cunoscut atât de bine…”