Lucian Sănmărtean, EXCLUS de la NAŢIONALĂ. Motivul pentru care Christoph Daum a luat DECIZIA

Christoph Daum a renunţat la serviciile lui Lucian Sănmărtean, 36 de ani, pentru preliminariile CM 2016, susţin surse federale. Selecţionarul a discutat deja cu fotbalistul, căruia i-a transmis că nu se va baza pe el în această campanie de calificare.

21 sept. 2016, 13:03
Lucian Sănmărtean, EXCLUS de la NAŢIONALĂ. Motivul pentru care Christoph Daum a luat DECIZIA

Christoph Daum a luat aceasta decizie din cauza varstei inaintate a mijlocasului de la Pandurii, scrie ziare.com. Narcis Raducan, presedintele gorjenilor, spera ca Sanmartean sa-l convinga pe Daum sa se razgandeasca prin evolutiile bune din campionat.

„Nu stiam despre aceasta discutie, dar eu cred ca Sanmartean mai poate ajuta cu succes echipa nationala. Cand e pregatit fizic, Lucian poate oferi mult peste media Ligii 1. Odata cu trecerea etapelor, daca va juca asa cum a facut-o pana acum, sper ca si Christoph Daum se va convinge de acest lucru. Sigur, poate ca sunt subiectiv tinand cont ca este un fotbalist de la clubul pe care il reprezint, dar Lucian inca poate oferi multe. Eu nu vad un fotbalist sub 30 de ani la nivelul lui Lucian in fotbalul romanesc in momentul de fata”, a declarat Raducan.

Discutia dintre Daum si Sanmartean a fost confirmata si de „secundul” Ionut Badea.


loading...
Partenerii noștri