Lucian și Augustin Viziru nu-și mai vorbesc, au rupt orice legătură. „Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă”

Lucian Viziru a mărturisit că relația cu fratele său, Augustin, e din nou destul de dificilă. Cei doi frați au avut mereu o relație tumultoasă, cu numeroase conflicte care i-au îndepărtat.

17 iul. 2023, 17:32
Lucian și Augustin Viziru nu-și mai vorbesc, au rupt orice legătură. „Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă”
Augustin Viziru, despre relaţia cu fratele lui

Lucian Viziru a mărturisit că a rupt orice formă de comunicare cu fratele lui, dar nu a vrut să spună exact care sunt motivele conflictului.

„Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă, dar acum nu prea ne mai vorbim. Ce să zic, o să fac povestea cât pot de scurtă, ne-am certat ca frații și o să ne împăcăm la un moment dat, dar motivele pentru care ne-am certat nu o să le divulg. Sunt câteva luni (n.r de când e ruptura). Am mai avut noi perioade de genul acesta, dar vom trece peste probabil.”, a spus Lucian Viziru, la Antena Stars.

Citește și Dan Negru rupe tăcerea la 13 ani de când a murit Mădălina Manole: ”Noi, toți asasinii ei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta în vârstă nu înseamnă că îmbătrânești”

Lucian și Augustin Viziru nu au fost niciodată apropiați

Cei doi frați au ajuns la cuțite iar în urmă cu puțin timp, după ce Augustin Viziru a făcut mai multe declarații controversate cu privire la relația pe care o are cu fratele său.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine. Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație.”, a declarat Lucian Viziru, pentru Fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.

Citește și Andreea Antonescu, primele declaraţii despre împăcarea cu Traian Spak, la aproape cinci ani de la divorţ. Ce a mărturisit artista despre fostul soţ

Lucian și Augustin s-au înțeles și extraordinar de bine în anumite perioade. Relația lor era foarte bună când au colaborat pentru același serial.

„Noi spuneam și încă spunem că ne iubim, dar când te referi la iubirea de frate te referi la faptul că te poți baza pe celălalt, eu așa văd lucrurile. Și la noi pot să spun că nu a fost de fiecare dată cazul. Una peste alta au fost momente când ne-am înțeles foarte bine, și asta s-a întâmplat când am lucrat împreună la „Regina.”, a mai adăugat Lucian Viziru.