Lucian Viziru a mărturisit de ce s-a mutat în Germania când era pe culmile succesului. Pentru ce job a renunțat la muzică și actorie

Lucian Viziru, pe care îl știți cu toții din primele telenovele românești, a revenit definitiv în România, după ce a stat timp de șapte ani în Germania.

05 ian. 2022, 17:12
Lucian Viziru a mărturisit de ce s-a mutat în Germania când era pe culmile succesului. Pentru ce job a renunțat la muzică și actorie

Acum câțiva ani a decis să plece din România împreună cu soția, Ema, și băiatul lor în Germania. Lucian Viziru a renunțat la succesul uriaș de care se bucura aici și a decis să o ia de la zero.

„Am plecat în Germania acum 7 ani, m-am stabilit acolo cu soția și copilul. După aproape doi ani am revenit în România, am încercat să fac școala de tenis în București, iar după un an plecat înapoi în Germania. Și în Germania eram antrenor de tenis. A fost bine, dar nu prea. Nu era bine pentru noi ca familie acolo. Să zicem că mie îmi era ok cât de cât, deși ajunsesem să mă plafonez la un moment dat. Simțeam că stagnez. Am spus că ne întoarcem înapoi în România, a venit ea prima”, a spus Viziru.

Citește și Lucian Viziru, probleme mari de sănătate! E internat în spital de dinainte de Revelion. Actorul de 45 de ani e suspect de infarct

Lucian Viziru a lăsat în urmă actoria și muzica pentru a deveni antrenor de tenis.

Întrebat în emisiunea lui Cătălin Măruță de ce a părăsit România fix când avea succesul cel mai mare datorită actoriei și producțiile în care juca, Lucian Viziru a explicat că „hai să zicem că o luasem pe căi greșite la vremea respectivă. Anturajul spunea că ce fac e o rușine și ajunsesem să cred chestia asta. Că telenovelele în care jucam și producțiile pe care le făceam era o rușine. Nu dau vina pe ei. Eu dacă vreau să fac actorie vreau să fie artă, să fie ceva mișto. Așa că am apelat la planul B. Aveam plasa de siguranță cu tenisul”.

Lucian Viziru are 45 de ani, e fratele lui Augustin Viziru și a devenit cunoscut publicului în urma rolurile pe care le-a avut în numeroasele seriale românești. A jucat în Lacrimi de Iubire, Iubire ca în filme, Inimă de țigan, Regina și în filmele lui Sergiu Nicolaescu, Supraviețuitorul și Poker. De asemenea, multă vreme a cochetat cu muzica. A fost solist al trupei Gaz pe foc.

Citește și Lucian Viziru, noi dezvăluiri despre starea lui de sănătate: „Am crezut că mor. Nu vreau să nu apuc să-mi văd copilul la majorat”