Lucian Viziru nu are o relaţie bună cu fratele său. Ce spune despre Augustin: „Înțeleg de ce nu mă iubește”

Lucian Viziru nu are o relaţie bună cu fratele său. A fost unul dintre cei mai apreciaţi actori, atât din punct de vedere profesional, dar şi datorită şarmului, cu care cucerea toate femeile. Acum, Lucian s-a întors în România şi are o familie frumoasă.

06 feb. 2023, 23:01
Lucian Viziru nu are o relaţie bună cu fratele său. Ce spune despre Augustin: „Înțeleg de ce nu mă iubește”
Lucian Viziru nu are o relaţie bună cu fratele său

Lucian Viziru nu are o relaţie bună cu fratele său. După ce a locuit mulţi ani în Germania, fostul membru al trupei Gaz pe foc s-a întors în ţară şi este foarte mulţumit de acestă alegere.

Chiar dacă este mult mai aproape de fratele său, acesta nu are o relaţie foarte bună cu Augustin şi asta pentru că aproape niciodată nu au fost pe aceeaşi lungime de undă.

Citeşte şi: Lucian Viziru o umileşte pe Catrinel Sandu. A dezvăluit motivul real al despărţirii: „Ne-am tras-o amândoi, și la propriu, și la figurat”

Lucian Viziru nu are o relaţie bună cu fratele său

Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește.

Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine. Noi spuneam și încă spunem că ne iubim, dar când te referi la iubirea de frate te referi la faptul că te poți baza pe celălalt, eu așa văd lucrurile. Și la noi pot să spun că nu a fost de fiecare dată cazul.

Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație. Una peste alta au fost momente când ne-am înțeles foarte bine, și asta s-a întâmplat când am lucrat împreună la ‘Regina’.

Rebeli eram amândoi. Problema la mine a fost că au reușit să mă domesticească mai ușor, el a fost scăpat din frâu. Chiar am muncit când eram mic și nu aveam voie să comentez, eram de dimineață până seara pe terenul de tenis, școală, meditații, altceva nu apucam să fac„, a declarat Lucian Viziru, pentru Fanatik.ro.