Luciana Manolea, reţeta succesului în POKER: „Femeile sunt mai greu de citit decât bărbaţii”

"Povestea fiecăruia e unică". E una dintre lecțiile pe care cea mai cunoscută jucătoare de poker din România a învățat-o din acest “sport al minții”. Astăzi vom descoperi povestea Lucianei Manolea, femeia care a reușit să se impună într-un spațiu până nu demult înțesat de bărbați.

31 mart. 2016, 15:26
Luciana Manolea, reţeta succesului în POKER: „Femeile sunt mai greu de citit decât bărbaţii”

La 28 de ani, Luciana este cea mai prolifică jucătoare de poker din România, atât de online cât și de live. Originară din Iași, a lăsat în urmă o carieră în IT pentru a juca poker, care i-a adus premii însumând aproape 3 milioane de dolari doar din online.

Luciana Manolea a oferit, pentru feminis.ro, răspunsul la cele mai arzătoare întrebări despre poker şi a dat în vileag câteva mici secrete despre joc, special pentru pasionaţii de poker. Pe lângă reţeta succesului, Luciana a dezvăluit ce ar face dacă n-ar mai juca poker, ce dietă ţine şi cum vede viaţa de familie

Cum ai început sa joci? Ce te-a determinat să devii jucator profesionist de poker?

Luciana: Am invatat singura de pe internet, am inceput sa joc formatul sng ‘Double or Nothing’ si am calculat de la inceput ca e suficient sa castig cateva jocuri pe zi si sa fac cat un salariu de incepator. M-a prins foarte repede jocul.

Citeşte interviul integral pe feminis.ro.