ASIA EXPRESS. Surorile Luciu, Nicoleta şi Iuliana, prima pereche din SHOW

Surorile Luciu, Nicoleta şi Iuliana, sunt prima echipă de vedete care intră în cursa Asia Express, un show de aventură ce va fi difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1.

02 nov. 2017, 16:39
ASIA EXPRESS. Surorile Luciu, Nicoleta şi Iuliana, prima pereche din SHOW

Surorile Luciu susțin că sunt foarte curioase de cum va decurge această experiență.

„Probabil mulți vor spune că au venit în acest show pentru competiție, pe noi ne bucură faptul că pentru prima oară suntem împreună și vom face ceva amândouă. Până acum viața ne-a pus în fața multor situații limită, dar întotdeauna le-am înfruntat separat. De data asta vom fi o echipă!”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a vrut sa se afle de la ea. Anunţul vedetei, apreciat pe reţelele de socializare

„M-am gândit de ce mi-ar putea fi frică, dar mi-am dat seama că în viață am întâlnit tot felul de „șerpi”, așa că sunt hotarâtă să fac față oricărui moment. Știu că Nicoleta e mult mai înțelegătoare, dar la fel de bine știu că va urla și va țipa mult mai mult decât mine. Cred că va fi o experiență din care vom învăța foarte multe lucruri și abia aștept să văd cum ne vom putea descurca cu un singur dolar pe zi. Chiar va fi o provocare”, a spus Iuliana Luciu.

Iuliana Luciu vorbeşte despre sarcină: „Sper să am o fetiţă”

Asia Express este o cursă desfăşurată pe traseul Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda în care cele 7 cupluri de vedete sunt puse la grea încercare. Fiecare  echipă trebuie să se descurce să îşi găsească transport, să facă auto-stopul, să găsească localnici dispuşi să îi cazeze şi să le dea de mâncare. Toată această cursă este contra-cronometru, iar în funcţie de eficienţă şi rezultate obţinute în urma diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate.