Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Eforie Nord

Compania de stat CFR SA, care administrează reţeaua de căi ferate a României, a anunţat joi că în perioada 20 octombrie - 5 noiembrie, pe raza regionalei CF Constanţa, va executa lucrări de întreţinere la linia de cale ferată în zona Eforie Nord.

18 oct. 2018, 06:36
Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Eforie Nord

Totodată, vor fi executate lucrări de montare dale elastice la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 238, situată la intersecţia străzii 23 August (Drumul Judeţean 383 Eforie Nord – Techirghiol) cu linia CF Constanţa – Mangalia, potrivit companiei.

„Lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea datelor existente cu dale elastic şi înlocuirea materialelor de cale şine/traverse din zona pasajului”, se arată în comunicat.

Pe toată perioada executării acestor lucrări, circulaţia rutieră pe DJ 383 se va închide între Eforie Nord şi Techirghiol, traficul fiind deviat pe DN 38 prin Negru Vodă, iar indicatoarele de orientare şi dirijare vor fi montate la intrare în oraşul Techirghiol, localitatea Eforie Nord şi la intersecţia DN39/DN38, potrivit companiei.

CFR SA a subliniat că lucrările au drept scop asigurarea condiţiilor optime de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar, şi solicită conducătorilor auto să respecte restricţiile instituite.