Lucruri ciudate pe care nu ţi le spune nimeni despre sarcină

Atât femeile, cât şi bărbaţii care urmează să devină părinţi se vor să înţeleagă cât mai bine ce se va întâmpla pe perioada celor nouă luni de sarcină. Se documentează despre sarcină, despre sarcina pe săptămâni, însă mulţi se feresc să spună lucrurilor pe nume. Sunt anumite lucruri în sarcină care nu sunt tocmai plăcute, altele lucruri sunt bizare şi nu le auzi prea des. Iată numai câteva exemple, prezentate pe site-ul oddee.com.

21 oct. 2017, 18:17
Lucruri ciudate pe care nu ţi le spune nimeni despre sarcină

Poti fi insarcinata peste un an

Majoritatea sarcinilor dureaza 9 luni, iar medicii de cele mai multe ori induc nasterea daca aceasta perioada este depasita. Insa, recordul celei mai lungi sarcini este de 375 de zile. In mod surprinzator bebelusul nu a avut mai mult de 3 kilograme.

Fetusii de sex barbatesc au erectii intrauterine
Atat fetusii fetite, cat si cei baietei se masturbeaza in perioada intrauterina, insa numai baietii sunt prinsi in „flagrant” la ecografii, dovada fiind erectiile surprinse in timpul consultatiilor periodice. Daca ti se pare jenant sa faci sex in timpul sarcinii, imagineaza-ti ce face pustiul tau in burtica ta, in timp ce tu mananci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.