Lucruri incredibile pe care câinii le simt despre tine

De secole, oamenii apelează la câini atunci când simt nevoie de afecţiune şi companie. Iar motivul pentru acest comportament este simplu: câinii sunt creaturi inteligente şi perceptive.

07 mai 2016, 18:29
Lucruri incredibile pe care câinii le simt despre tine

Poate ca nu inteleg fiecare nuanta din viata de zi cu zi, insa au abilitatea incredibila de a intelege starile emotionale ale stapanilor. Nu degeaba cainele este numit cel mai prieten al omului.

Iata 5 lucruri incredibile pe care cainii le simt despre tine:

Stiu cand iti este teama

Ai auzit un zgomot in mijlocul noptii si ti-a „sarit inima din piept”? Cainele iti poate simti frica si, de obicei, iti imita comportamentul. Daca vrei sa alungi teama cainelui, este nevoie ca mai intai sa o alungi pe-a ta. Fac exceptie de la aceasta regula rasele care au fost crescute de-alungul timpului pentru paza si protectie.

Observa inegalitatea

Cainii isi pot da seama daca ai un favorit. Sa spunem ca ai doi caini si ambii au fost rasplatiti pentru ca s-au comportat bine. Daca il recompensezi doar pe unul dintre ei, celalalt va crede ca a facut ceva rau. S-ar putea ca el sa nu mai coopereze si sa apara rivalitatea intre ei. Asta este ceva din care si oamenii au de invatat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.