Lucruri inedite pe care nu ştiai că le poţi face cu un telefon

Smartphone-urile sunt dispozitive pe cât de mici, pe atât de complexe. Dacă ești la primul smartphone sau nu ai avut niciodată răbdare să îi găsești toate utilitățile, probabil că ești curios să afli ce poți face cu un smartphone.

22 iul. 2015, 14:08
Lucruri inedite pe care nu ştiai că le poţi face cu un telefon

Smartphone-urile au revoluționat ideea de telefon probabil mai mult decât au făcut-o telefoanele mobile. Puterea de procesare ale unor computere de acum câțiva ani este înghesuită într-o carcasă de dimensiuni mici pe care o avem tot timpul în buzunar.

Acesta dispozitive au conexiune la Internet, camere foto și fel de fel de senzori. Totuși, mulți dintre noi le folosim pentru apeluri, SMS-uri și Facebook. Totuși, ce poți face cu un smartphone?

Mai jos am încropit o listă cu 10 lucruri pe care le poți face cu smartphone-ul tău. Probabil că despre unele dintre ele știai, dar sperăm că unele te vor ajuta să-ți folosești mai deștept telefonul inteligent. 

1. Ce poți face cu un smartphone? Verifică bateriile telecomenzii

Ochii noștri nu pot detecta lumina infraroșie, emisă de telecomenzi. Totuși, camerele digitale pot face asta, iar telefonul tău este dotat cu siguranță cu o astfel de cameră. Dacă telecomanda îți face problema poți afla dacă e stricată (ea, sau reciever-ul de infraroșii din televizor) sau dacă are nevoie de o altă baterie. Îndreaptă telecomanda către camera foto a telefonului și apasă orice buton. Dacă observi o lumină albă sau violet, înseamnă că telecomanda funcționează cum trebuie.


loading...