Lucruri mai puţin cunoscute despre Hitler şi viaţa sa intimă. Dictatorul şi-a pierdut un testicul FOTO

Adolf Hitler a rămas unul dintre cele mai bizare personaje din istoria modernă a lumii. Cu toate că au trecut zeci de ani de la sfârşitul celui De-al Doilea Război Mondial şi de la sinuciderea liderului nazist, există numeroase mistere care înconjoară viaţa acestuia.

04 apr. 2015, 08:09

1. Hitler a vrut să fie preot în copilărie

În cartea sa, „Mein Kampf”, dictatorul vorbeşte cu ladă despre preotul local, declarând: „Ce ar putea să fie mai natural pentru mine decât să mă uit la preot care reprezintă cel mai uman ideal pentru are merită să lupţi”. Cu toate că a urmat o şcoală parohială şi a fost băiat de altar al bisericii locale, el şi-a schimbat ideile pe parcurs.

2. Prima dragoste a dictatorului a fost o evreică, însă nu a avut niciodată curajul să îi spună ce simte

Când avea doar 16 ani, el s-a îndrăgostit de o tânără evraică pe nume Stefanie Isak. Deoarece nu a avut niciodată curajul să îi spună acest lucru, Hitler s-a gândit să o răpească şi să fugă împreună. Ulterior, s-a gândit să se sinucidă împreună.

3. Hitler a plănuit să omoare toţi rezidenţii oraşului Moscova şi să transforme oraşul într-un lac

Ca parte a planului de capturare a Moscovei, Hitler a plănuit să spargă canalul Moscova-Volga şi să creeze un lac artificial care să acopere capitala Rusiei.

4. Hitler şi-a pierdut un testicul în timpul Primului Război Mondial

În timpul bătăliei de la Somme, din 1916, Hitler a fost grav rănit în abdomen şi şi-a pierdut un testicul. El a fost salvat ulterior de un medic germant care s-a referit la dictator drept ca la un bărbat care urla tot timpul. În momentul în care doctorul l-a vizitat, prima întrebare a lui Hitler a fost „Voi mai putea avea vreodată copii?”.

5. Hitler a fost dependent de ciocolată

Cu toate că pare un lucru bizar, temutul Hitler consuma zilnic un kilogram de ciocolată. Mai mult, el a încercat să îl omoare pe Winston Churchill cu o bombă deghizată într-o cutie de ciocolată neagră, învelită în hârtie aurie, însă planul i-a fost dejucat de agenţii britanici.

6. Dictatorul nazist a fost obsedat de nepoata sa, Geli Raubal

Este cunoscut faptul că Hitler avea o viaţă sexuală neobişnuită, însă acest incident pare extrem. Astfel, el a fost obsedat de nepoata sa cu care a avut o relaţie de natură sexuală. Mai mult, nu o lăsa niciodată să iasă din casă şi să îşi facă prieteni, motiv pentru care tânăra s-a sinucis la vârsta de 23 de ani în 1931.

7. Hitler era dependent de droguri

Descoperirile recente făcute în urma găsirii unor scrisori ale doctorului dictatorului arată că acesta primea zilnic peste 80 de medicamente diferite. Printre acestea se număra şi Pervitinul, al cărui ingredient principal era metadona. Mai mult, lui Hitler îi plăcea atât de mult acest medicament încât până şi trupele din prima linie l-au primit.

8.Liderul nazist era vegetarian şi milita împotriva cruzimii faţă de animale

Chiar dacă până în 1937 Hitler consuma carne, la un moment dat el a adoptat o dietă vegetariană şi a făcut public acest lucru ca parte a imaginii sale. Mai mult, el nu bea alcool şi nu fumea. Un lucru inedit este acela că era deranjat de imaginile care arătau cruzime împotriva animalelor şi credea în drepturile acestora.