Lucruri neştiute despre POSTERIORUL FEMININ. De ce MAMELE cu FUNDUL MARE fac copii mai deştepţi

Din cele mai vechi timpuri, umanitatea a avut o fascinaţie pentru posteriorul feminin. Informaţiile de mai jos prezintă lucruri neştiute despre acesta.

25 iul. 2015, 09:50
Lucruri neştiute despre POSTERIORUL FEMININ. De ce MAMELE cu FUNDUL MARE fac copii mai deştepţi

1. Pygophilia este numele ştiinţific pentru excitarea sexuală cauzată de funduri şi este derivată de la cuvântul „philia”, posterioriul unui animal şi un cuvânt grecesc pentru dragoste.

2.Fundul este cel mai mare muşchi din corp, unul dintre motive fiind acela că trebuie să muncească foarte mult pentru a menţine trunchiul ridicat pe tot timpul zilei.

3. Din cele mai vechi timpuri posterioarele mari au fost un simbol al fertilitîţii şi frumuseţii de-a lungul istoriei umane. Astfel, au fost găsite dovezi ale acestor afirmaţii încă de la statuile cu posterioare exagerate vechi de 24.000 de ani.

Citeşte şi Metoda care te scapă de fundul lăsat. Cum îţi tonifiezi fesele

4. Potrivit unui studiu al Universităţii din Austin, Texas, spune că oamenii sunt mult mai atraşi de formă fundului decât de mărimea acestuia.

5. Posteriorul conţine urme ale unei cozi, numit osul coccyx. Acesta este vestigiul unei cozi pe care strămoşii noştri o aveau.

6. Fundul unei femei este partea preferată a corpului în materie de complimentare, potrivit unui sondaj creat de două publicaţii importante, Men’s Health şi Women’s Health. Astfel o treime dintre participante au declarat că adoră să le fie apreciată această parte a corpului, posteriorul situându-se deasupra ochilor şi sânilor.

Citeşte şi De ce le plac bărbaţilor femeile cu un posterior generos

7. Femeile cu fundul mare produc copii mai deştepţi. Astfel, depozitele de grăsime aflate pe fundul şi coapsele mamei sunt locul în care se află acizii graşi Omega 3, cei care contribuie la dezvoltarea creierului bebeluşului. De asemenea, femeile cu un fund mare trăiesc mai mult.

8. Dacă excesul de greutate se află pe fund şi coapse în loc de trunchi sunt şanse mai mici de diabet şi boli ale inimii.