Lucruri pe care bărbaţii le iubesc la nevestele lor

Sotiilor nu li se ofera suficient credit pentru ceea ce fac pentru sotii lor. Multi barbati nu sunt destul de comunicativi si chiar daca iubesc anumite lucruri la sotiile lor niciodata nu dezvaluie asta nici macar partenerelor lor. Iata cateva lucruri pe care barbatii le iubesc la nevestele lor.

21 iul. 2015, 19:49
Lucruri pe care bărbaţii le iubesc la nevestele lor

Sotiile trec la actiune

Sotiile nu asteapta sa treaca la actiune. Cand isi dau seama ca este ceva de facut, trec la treaba. Si cel mai adesea, barbatul nici macar nu realizeaza ca totul a fost finalizat daca ea nu l-ar fi rugat inainte sa o faca el, pentru ca peste cateva saptamani sa-si aduca aminte ca nu a dus la bun sfarsit sarcina data de sotia sa.

Sotiile isi aduc aminte de lucruri pe care barbatii le uita mereu

Barbatii au tendinta de a uita in secunda urmatoare dupa ce li s-a spus ceva. Sotiile, pe de alta parte, au o memorie incredibila, care poate fi o sabie cu doua taisuri. Ele isi pot aminti o multime de lucruri prostesti pe care barbatii lor le-au facut. Din fericire, cel mai multe femei se fac ca nu vad aceste greseli marunte facute de sotii lor. Iar barbatii iubesc aceasta abilitate a jumatatii lor.

Sotiile care au copii sunt mame extraordinare

Sotiile cu copii, indiferent de cati de multi au, sunt incredibile. Cercetarile au demonstrat ca educatia pozitiva a micutilor este meritul mamelor lor. Garantat, mamele fac mult mai mult decat sa-si ajute copii la lectii si teme. Sunt adevarate modele pozitive. Iar atunci cand copiii parasesc casele parintesti, atunci cand telefoneaza doresc sa vorbeasca cu cele care le-au dat viata. Iar atletii profesionisti amintesc de mamele lor ca fiind unul dintre principalele motive pentru care ei au succes.

Sotiile isi ingrijesc barbatii cand sunt bolnavi

Barbatii intra in panica atunci cand se imbolnavesc. In schimb femeile nu se grabesc sa le spuna sotilor lor chiar daca stiu ca ele sufera de o anumita boala. Chiar si atunci cand nu se simt bine continua sa duca la bun sfarsit activitatile zilnice ca si cum nimic rau nu s-ar fi intamplat. Insa atunci cand barbatii sunt bolnavi lasa impresia ca trebuie sa ajunga de urgenta la spital. Chiar daca sotia stie ca lui nu-i este chiar atat de rau, totusi il ingrijeste cum ar face-o cu un copil.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro