Lucruri pe care bărbaţii le vor într-o relaţie. Tu le ai?

Te-ai întrebat vreodată ce doreşte un bărbat de la o relaţie? Cel mai sigur mod de a intră în graţiile unui bărbat este să încerci să te pui în pielea lui şi să priveşti lucrurile din perspectivă lui.

18 mart. 2018, 20:53
Lucruri pe care bărbaţii le vor într-o relaţie. Tu le ai?

Barbatii vor… O femeie independenta care are propria ei viata

Un barbat vrea sa se intalneasca cu o femeie care are o cariera de care ii pasa, un grup de prieteni in compania carora se distreaza, o familie iubitoare si careva interese si lucruri favorite. Astfel, el va fi singurul lucru din viata ei, iar aceasta nu este cea mai sanatoasa modalitate de a avea o relatie.

Adica, ea trebuie sa aiba proprira viata dar si un iubit. Sa le abia pe amandoua. Pana la urma nicio femeie n-ar trebui sa renunte sa se intalneasca cu oamenii pe care ii iubeste, sau sa renunte la propriile hobby-uri atunci cand intra intr-o relatie.

Barbatii vor… O femeie de viata care poate aprecia o bere buna si un fast food din cand in cand

Exista multi oameni care considera ca la prima intalnire nu pot manca decat o salata sau altceva supersanatos. Adica fara aripioare de pui, pizza sau nachos.

Insa, ar trebui sa mananci ce poftesti la prima intalnire (sau oricand altundeva). Tot ce-si doresc barbatii este o femeie care sa se poate relaxa, sa bea o bere si sa manance, uneori, mancare nesanatoasa. Barbatilor nu le plac femeile care refuza sa se distreze si sa se bucure de viata.

Barbatii vor… O femeie care isi poate lasa liber parul

Orice barbat iubeste sa aiba o femeie care, din cand in cand, sa-si lase parul liber si sa nu-i pese daca nu-i sta perfect. Cu alte cuvinte, o femeie care stie sa se bucure de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.